Lichaamszeep - Kruidig Mint - 110 gram

Merk: Simpel Zeep

8,49 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
110 gram
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

  • Dierproefvrij
  • Plasticvrij

Bekijk hier meer producten van het merk Simpel Zeep
Simpel Zeep logo
Artikelnummer: 8719326953960

Bekijk alles van Simpel Zeep >
Bekijk meer: Zeep & Douchegel >

Behalve dat rozemarijn geweldig ruikt, werkt het ook stimulerend en activerend. De kruidige eucalyptus zorgt voor een verfrissende geur. 

Pure oliën en boters
De Kruidig Mint lichaamszeep wordt gemaakt met jojoba olie. Jojoba olie is een natuurlijk antioxidant en bevat zeer veel vitamine E en belangrijke vetzuren. Jojoba olie reguleert niet alleen de vochtbalans van de huidcellen, maar vertraagt ook de talgproductie.

  • kokos- en olijfolie voeden en hydrateren
  • sheaboter hydrateert, beschermt en stimuleert celvernieuwing
  • castorolie geeft zacht en fluffy schuim
Witte klei
Deze zeep heeft zijn kleur te danken aan zuivere witte klei. Witte klei is de mildste klei van alle kleisoorten en absorbeert geen olie, waardoor de klei heerlijk is voor gebruik op een droge huid.

Productspecificaties Lichaamszeep - Kruidig Mint - 110 gram - Kruidig Mint

Ingrediënten (INCI): Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Castorate, Sodium Shea Butturate, Sodium Jojobate, Kaolin, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Stem Oil, Aqua, Linalool, Limonene

Wanneer je twijfelt (bij bijvoorbeeld zwangerschap, borstvoeding of een aandoening) over of je een product met bepaalde ingrediënten kunt gebruiken, raadpleeg dan een arts.

Gewicht:
110 gram

Milieu-informatie over Lichaamszeep - Kruidig Mint - 110 gram

Natuurlijk en biologisch
Simpel Zeep is volledig vrij van palmolie, parfum, conserveermiddelen en sulfaten; alles ingrediënten zijn natuurlijk en biologisch. Simpel Zeep is vegan en dierproefvrij en wordt plasticvrij verpakt in karton.

Omdat ze handgemaakt en volledig natuurlijk zijn, variëren onze zepen een beetje in grootte en kleur van reep tot reep en van batch tot batch. Wanneer je je zeep na het wassen goed op laat drogen en op een droge plek bewaart, gaat je zeep ongeveer twee maanden mee.




Andere uitvoeringen

8,95
 
8,49
 

8,49
 
7,49
 

7,49
 

Simpel Zeep

Simpel Zeep houdt het graag simpel. De oorsprong van Simpel Zeep ligt in het pittoreske Gramsbergen waar de zepen liefdevol met de hand gemaakt worden. Hier begon het avontuur met een gevoelige huid en een zoektocht naar verzorgingsproducten zonder rotzooi. Er worden alleen natuurlijke, biologische en duurzaam geproduceerde ingrediënten gebruikt, zoals pure olie, kleien en essentiële oliën. Simpel Zeep is 100% natuurlijk, vegan, dierproef- en plasticvrij, palmolievrij en SLS-vrij. De zepen worden verpakt in milieuvriendelijke, duurzame doosjes. De natuurlijke en zachte zeep wordt met de hand gemaakt door middel van een traditionele "koude" methode, zodat de werking van de plantaardige, verzorgende oliën en boters niet verloren gaat. Een mooi en eerlijk stuk zeep maakt je iedere keer vrolijk en enthousiast!

Simpel Zeep
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Lichaamszeep - Kruidig Mint - 110 gram

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit