Solid Shower Bar - Soft Sensitive - 90 gr

Merk: Skoon

7,95 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
90 gram
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 4,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Cruelty Free-4.png Vegan-society-eco.png keurmerken_palmoil.jpg

  • Plasticvrij

Bekijk hier meer producten van het merk Skoon
Skoon logo
Artikelnummer: 8712713886124

Bekijk alles van Skoon >
Bekijk meer: Zeep & Douchegel >

Solid Shower Bar - Soft Sensitive
Verzorgende shower bar van Skoon, waar je lekker schoon van wordt zonder schuldgevoel. De ingrediënten zijn namelijk 100% natuurlijk en vegan! Deze douchezeep is parfumvrij, plasticvrij, maar ook zeepvrij. Zeep is een uitdrogend product met een hoge PH-waarde, wat helemaal niet fijn is voor je huid. Met deze shower bar verwen je je huid dus heerlijk en guilt free. De havermelk en groene thee hebben een kalmerende werking. Doordat er geen parfum toegevoegd is, is deze shower bar zeer geschikt voor de gevoelige huid. Dit maakt deze douchezeep tot een verzorgende en milde reiniger.
 
  • groene thee en havermelk
  • vegan
  • zeepvrij
  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • plasticvrij verpakt
  • voor elk huidtype

Tip:
deze shower bars zijn ideaal voor in je handbagage!

Productspecificaties Solid Shower Bar - Soft Sensitive - 90 gr - Soft Sensitive

Gebruik
Masseer de bar over de natte of vochtige huid tot het schuimt. Geniet van je verfrissende moment en ontspan! Spoel vervolgens af.

Ingrediënten
Sodium Coco-Sulfate, Citric Acid, Butyrospermum Parkii Butter*, Sodium C12-18 Alkyl Sulfate, Aqua, Avena Sativa Kernel Extract*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Sodium Cocoyl Glutamate, Alcohol, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Citrate, Sodium Chloride

Milieu-informatie over Solid Shower Bar - Soft Sensitive - 90 gr

De verpakking van de solid shower bars zijn gemaakt van Paperwise karton. Dit wordt gemaakt van landbouwafval, waardoor er niet onnodig bomen worden gekapt!

  • vegan
  • dierproefvrij
  • plasticvrij
  • BDIH gecertificeerd*

*BDIH is een Duits keurmerk dat toegekend wordt aan producten die voldoen aan natuurlijke, diervriendelijke productie, met eerlijke handel. Dit wordt gecontroleerd door een onafhankelijk bureau.




Andere uitvoeringen

7,95
 
7,95
 

Solid Shower Bar - Nourishing into the Deep - 90 gr

Uitvoering: Nourishing into the Deep
7,95
 

Skoon

Persoonlijke verzorging op een natuurlijke manier, alleen met gebruik van natuurlijke ingrediënten, werkzaam & effectief, makkelijk en ook fijn. Maar ook met de gedachte aan de natuur, van ingrediënt tot aan het product in de winkel, over alle stapjes in het proces wordt nagedacht om de natuur zoveel mogelijk te behouden. Jarenlange ervaring in de cosmetica branche heeft ons veel geleerd over wat cosmetica met ons als mens en de natuur doet. En wij van Skoon Cosmetics vinden dat het nu echt tijd is om "schone" cosmetica tot een vanzelfsprekendheid te maken, gezonder voor onszelf en onze planeet, dat is onze missie.

Skoon
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Solid Shower Bar - Soft Sensitive - 90 gr

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit