Tiosonik Bio-based Opzetborstel - 2 st.

Merk: TIO

8,95 per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 4,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Duitsland
Land van herkomst: Duitsland


Bekijk hier meer producten van het merk TIO
TIO  logo
Artikelnummer: 4260453531414

Bekijk alles van TIO >
Bekijk meer: Tandenborstels >

TIOSONIK Bio-based Sonicare Opzetborstel

De TIOSONIK Bio-based Sonicare Opzetborstel is een revolutionaire keuze voor je Sonicare elektrische tandenborstel. Deze opzetborstel is gemaakt van hoogwaardige bio-based materialen, waardoor het een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief is. Met geavanceerde sonische technologie biedt de opzetborstel een grondige en effectieve reiniging van je tanden en tandvlees. De opzetborstel is eenvoudig te vervangen en past perfect op je Sonicare tandenborstel. Kies voor de TIOSONIK Bio-based Sonicare Opzetborstel en combineer een stralende glimlach met een bewuste keuze voor het milieu.

Gebruikers van sonische tandenborstels kunnen nu met een gerust hart overstappen op de duurzame kant van tandverzorging. De gebruiksvriendelijke sonische tandenborstels verwijderen meer plak in minder tijd en verminderen gingivitis effectiever dan handtandenborstels, met tot 62.000 poetsbewegingen per minuut.
  • geschikt voor veel populaire modellen*
  • 2 stuks per verpakking
  • 62.000 poetsbewegingen per minuut.
  • Geschikt voor veel populaire modellen
  • 2 stuks per verpakking
  • Met nylon borstelharen 10.10
  • Zorgt voor een schoon poetsresultaat
  • Bespaart plastic
De duurzame opzetborstels van TIO gemaakt van nylon 10.10, dat is afgeleid van ricinusolie, reinigen de tanden grondig en zijn zacht voor het tandvlees. Het materiaal is gebaseerd op zuiver plantaardige en hernieuwbare grondstoffen en maakt je badkamer een beetje milieubewuster. De opzetkoppen zijn compatibel met de Phillips Sonicare handstukken en hebben altijd twee verschillende kleuren ringen. Als het tijd is om de koppen te vervangen, kunnen de gebruikte koppen gewoon bij het restafval.

Productspecificaties Tiosonik Bio-based Opzetborstel - 2 st. - Sonicare

Het gebruik van de TIOSONIK Bio-based Sonicare Opzetborstel is eenvoudig. Volg deze stappen voor een optimale reiniging:

  • Zorg ervoor dat je Sonicare elektrische tandenborstel is uitgeschakeld.
  • Verwijder de oude opzetborstel door deze voorzichtig naar buiten te trekken.
  • Plaats de TIOSONIK Bio-based Sonicare Opzetborstel stevig op de aansluiting van je tandenborstel totdat deze goed vastklikt.
  • Zet je Sonicare elektrische tandenborstel aan.
  • Beweeg de opzetborstel langzaam over je tanden en tandvlees in kleine cirkelvormige bewegingen, waarbij je alle tandoppervlakken reinigt. Poets gedurende ten minste twee minuten en spoel je mond grondig met water na afloop.
Herhaal deze stappen elke dag of volgens de aanbevelilngen van je tandarts of mondhygiënist voor een optimale mondgezondheid.

Milieu-informatie over Tiosonik Bio-based Opzetborstel - 2 st.

De TIOSONIK Bio-based Sonicare Opzetborstel is gemaakt van bio-based materialen, dit vermindert het gebruik van fossiele brandstoffen en helpt het de CO2-uitstoot te verminderen. Door te kiezen voor bio-based materialen draagt de opzetborstel bij aan het verminderen van plastic afval en de impact op het milieu. Het product is verpakt in FSC gecertificeerd karton.




Andere uitvoeringen

TIO

TIO maakt duurzame mondverzorgingsproducten op basis van zoveel mogelijk plantaardige materialen.

TIO
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Tiosonik Bio-based Opzetborstel - 2 st.

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit