Bodylotion - Nature's Best - 250ml

Merk: Visign Nature

14,95 per fles incl. btw

Totaal per fles:
250 ml
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Allergy.png Cruelty Free-4.png Vegan-society-eco.png keurmerken_glutenvrij.jpg

  • Dierproefvrij

Bekijk hier meer producten van het merk Visign Nature
Visign Nature logo
Artikelnummer: 8717801053891

Bekijk alles van Visign Nature >
Bekijk meer: Bodylotion & Olie >

Bodylotion - Nature's Best 250ml - Visign Nature

Deze bodylotion is geïnspireerd door geuren uit de natuur, vandaar de naam 'Nature's Best.' De bodylotion is geschikt voor ieder huidtype en bevat o.a. de ingrediënten sheaboter en glycerine. Deze ingrediënten hydrateren, voeden en beschermen de huid tegen uitdroging. De geuren van citroen, muguet en tonka zorgen voor een warm, bloemig aroma. 

Je gebruikt de bodylotion na het douchen of wanneer je huid droog aanvoelt. Pomp de gewenste hoeveelheid lotion in je hand en breng het aan op de huid. De lotion heeft een lichte textuur en trekt snel in.

Wist je dat er ook navulverpakkingen zijn van deze bodylotion? Zo kun je eenvoudig jouw oude product aanvullen. De navullingen verminderen de hoeveelheid gebruikte grondstoffen en transport aanzienlijk. Een verantwoorde keuze dus!

ROSE DAMASCENA
Rose Damascena is een geurige bloem die al eeuwenlang wordt gewaardeerd om zijn heerlijke geur. Deze bloem komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en heeft een rijk, roze aroma. De geur van Rose Damascena kan worden omschreven als zoet, bloemig en licht kruidig

MUGUET
Muguet is de Franse naam voor "lelietje-van-dalen" of "meibloem". Deze plant, die vaak in het wild voorkomt, heeft een zoete en groenachtige geur die doet denken aan de lente. Het voegt een vrouwelijke bloemigheid toe aan het hart van Nature's Best.

LEMON
Omdat het een zure citrusvrucht is, zorgt citroen voor een aromatische zoetzure levendigheid aan de top van Nature's Best.

Productspecificaties Bodylotion - Nature's Best - 250ml

De bodylotion is allergeenvriendelijk en geschikt voor alle huidtypes. In de ingrediëntenlijst vind je geen gluten, parabenen, siliconen, minerale oliën, ftalaten, peg-verbindingen, sulfaten en ethanolamine MEA/TEA/DEA.

Ingrediënten:
Aqua, ethylhexyl stearate, cetearyl alcohol, glycerin, glyceryl stearate, phenoxyethanol, parfum, cetearyl glucoside, xanthan gum, tocopherol, ethylhexylglycerin, butyrospermum parkii butter, helianthus annuus seed oil, hydroxycitronellal, hexyl cinnamal, alpha-isomethyl ionone, citronellol, geraniol, citric acid, linalool, limonene, coumarin, cinnamyl alcohol, rosa damascena flower extract

Milieu-informatie over Bodylotion - Nature's Best - 250ml

NATURE'S BEST UNISEX
Bij Visign Nature zijn we ervan overtuigd dat echte schoonheid en welzijn voortkomen uit de natuur. Daarom hebben we gekozen voor de naam Nature's Best. Deze naam weerspiegelt onze toewijding om alleen de allerbeste natuurlijke ingrediënten te gebruiken in onze producten, afkomstig van betrouwbare en duurzame bronnen. We geloven dat natuurlijke ingrediënten niet alleen zacht zijn voor je huid en het milieu, maar ook effectief zijn in het voeden en beschermen van je huid. Door te kiezen voor natuurlijke ingrediënten, kunnen we hoogwaardige producten creëren die goed zijn voor zowel de planeet als voor jouw lichaam. De naam Nature's Best weerspiegelt ook onze overtuiging dat de natuur het vermogen heeft om te kalmeren, te helen en te inspireren. 

Deze fles is gemaakt van plantaardig suikerriet en na gebruik 100% recyclebaar. Op dit moment is suikerriet het meest duurzame alternatief voor gewoon plastic. Nadat het sap uit de suikerplant is gehaald, wordt de pulp die overblijft omgezet in een plantaardige fles. De suikerrietplant is een hernieuwbare bron die tijdens zijn groei CO₂ uit de lucht haalt. De productie van verpakkingen van suikerriet zijn koolstofneutraal. Dit betekent dat het niet bijdraagt aan de uitstoot van broeikasgassen.




Andere uitvoeringen

Bodylotion Refill - Nature's Best - 250ml

Uitvoering: Bodylotion Nature's Best - Refill
13,95
 

Visign Nature

Bij Visign draait alles om visie en design. Visign inspireert jou om een planeetvriendelijke levensstijl te omarmen met trendy producten. De missie? Het aanbieden van duurzame, huidvriendelijke, vegan en dierproefvrije producten. De naam Visign zegt het al: het is een combinatie van visie met een vleugje stijlvol design. Laat je inspireren en kies voor een bewuste levensstijl zonder concessies te doen aan je persoonlijke stijl!

Visign Nature
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Bodylotion - Nature's Best - 250ml

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit