Afvalscheider - Medium

Merk: Vriflex

20,99 per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Bekijk hier meer producten van het merk Vriflex
Vriflex logo
Artikelnummer: 8720299780736

Bekijk alles van Vriflex >
Bekijk meer: Afvalbakken & Zakken >

Met de afvalscheiders van Vriflex tover je een standaard afvalbak om tot een afvalscheidingsbak. Zo wordt het scheiden van afval nog eenvoudiger, je hebt geen dure afvalbak met verschillende compartimenten meer nodig. 

Hoe werkt het?
De Vriflex is een flexibel raamwerk dat je over de inworp onder de rand van je afvalbak kunt spannen. Zo creëer je drie verschillende compartimenten in de afvalbak. In het middelpunt en aan de buitenkant worden de verschillende afvalzakken vastgeklemd aan het raamwerk en de afvalbak. Het voordeel van dit systeem is dat je het totale volume van de afvalbak kan blijven benutten. De hoeveelheid afval die er maximaal per module in past is afhankelijk van de inhoud van de afvalbak en de gebruikte afvalzakken.

In het middelpunt van het raamwerk is een afvalstromen aanduider gemaakt waarop je de gewenste afvalstromen met een sticker kunt aangeven. Zo kun je in één oogopslag zien in welk vak het afval thuishoort.

Productspecificaties Afvalscheider - Medium - Medium

Deze set bevat: 
  • Vriflex maat M - met drie compartimenten
  • Starterskit afvalzakken 
  • Afvalstromen aanduider
  • 1 x 4 stickers afvalstromenaanduider
  • Gebruikershandleiding 
Afmetingen:
Deze maat Vriflex is geschikt voor afvalbakken met een omtrek van 60 cm tot maximaal 120 cm, met een inhoud van 25 tot 30 liter. 




Andere uitvoeringen

Afvalscheider - Sanitair

Uitvoering: Sanitair
20,99
 

Afvalscheider - Large

Uitvoering: Large
20,99
 

Vriflex

“Vriflex biedt een duurzame oplossing voor kleinschalige afvalscheiding bij de bron, die iedereen zich kan veroorloven” Afval scheiden gaat het makkelijkst als je een afvalbak met verschillende modules hebt. Een nieuwe afvalbak met modules kopen is duur. Er zijn ook minder efficiënte manieren zoals het gebruik van verschillende dozen, zakken, bakken en dergelijke. Helaas waren dit voor ons geen passende oplossingen. Wij zochten een afvalscheidingssysteem dat wij op onze bestaande afvalbak konden toepassen, zonder dat wij een nieuwe afvalbak moesten kopen.

Vriflex
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Afvalscheider - Medium

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit