Startpakket - 4-in-1 Keuken, Glas, Alles, Sanitair

Merk: Zo Schoon

€ 68,99 €92,-per set incl. btw
Aanbieding: 25% Korting

Totaal per set:
4 st.
Aantal
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

keurmerken_vegan.jpg

  • Duurzame kwaliteit
  • Dierproefvrij
  • Deels biologisch afbreekbaar
  • Plantaardig

Bekijk hier meer producten van het merk Zo Schoon
Zo Schoon logo
Artikelnummer: 8720165583775

Bekijk alles van Zo Schoon >
Bekijk meer: Speciaalreinigers >

Met dit 4-in-1 startpakket van ZO Schoon heb je alles voor een duurzaam, vegan, veilig schoon huis. Deze complete set bestaat uit 4 microvezeldoeken, 4 navulzakken en 4 sprayers, waar je alleen nog maar water bij hoeft te doen.
 
  • 4 schoonmaaksets: Alles Schoon, Sanitair Schoon, Keuken Schoon en Glas Schoon.
  • 100% natuurlijk, vegan en veilig
  • Verpakkingen recyclebaar bij leverancier
  • Geproduceerd in Nederland

ZO is ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Vegan, diervriendelijk en gemaakt met ingrediënten die in de natuur voorkomen. Na gebruik van de navulzakken, en wanneer je sprayflacon onbruikbaar is geworden, kan je deze materialen terugsturen naar ZO Schoon. Zij recyclen dit materiaal, zodat er zo min mogelijk afval bestaat. Met ZO maak je veilig, makkelijk, duurzaam en voordelig schoon. Zonder dat je het milieu om zeep helpt.
 

Product informatie

Gebruiksaanwijzing:
  • Vul de flacon met reiniger tot de gekleurde streep en vul verder aan met water. Mix deze combinatie.
  • Spuit direct op het schoon te maken oppervlak, of eerst op de microvezeldoek, en veeg deze schoon.
De kleur van de streep is dezelfde kleur als de doekjes en de navulzak. Dit maakt duidelijk welke producten bij elkaar horen.

Blij met ZO? Bestel dan de handige navulzakken. Die passen gewoon door de brievenbus en met een zak doe je ongeveer een jaar.
 

Milieu informatie

Duurzaamheid is wat ZO Schoon betreft geen modewoord. Maar iets waar je aan bijdraagt, zonder dat je er over nadenkt. Als je de fiets of de trein pakt, weet je dat je duurzaam bezig bent. En voor ZO geldt hetzelfde.
Bij ZO ontwikkelen ze producten die lang meegaan. Ze zorgen voor hergebruik en voor minimaal transport. En ze gebruiken alleen middelen die makkelijk biologisch afbreken. Het uitgangspunt is natuurlijk dat je met alle producten makkelijk en prettig werkt.
 
De grondstoffen voor de schoonmaakmiddelen en zepen komen voor in de natuur. Want wat de natuur maakt, breekt de natuur ook snel weer af. Deze producten zijn veilig voor mens, dier en materiaal. Daarom hoeven ze geen gevarensymbolen op de verpakking te zetten, ook niet op de concentraten. De reinigers worden in Nederland geproduceerd. Zo houden ze het transport beperkt. Met ZO ga je verspilling tegen en bespaar je energie en grondstoffen.

Geen transport van water
Een gemiddeld kant-en-klaar reinigingsmiddel bestaat voor meer dan 90% uit water, maar water komt gewoon bij jou uit de kraan! Als we dat niet hoeven vervoeren, scheelt het veel volume en gewicht en rijden er veel minder vrachtwagens. Met 1 navulzak spaar je 10 plastic flessen uit en heb je maar liefst 5 liter reiniger.

Vegan en 100% natuurlijk
Alle ingrediënten zijn 100% biologisch afbreekbaar en komen van oorsprong voor in de natuur. Dat betekent dat de natuur ze ook snel afbreekt. De ingrediënten staan vermeld op de verpakking. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Geen afval
ZO is écht duurzaam. Ze letten niet alleen op het gebruik van materialen en ingrediënten, maar ook op hergebruik. Van gewone reinigers gooi je de verpakking weg, maar deze verpakkingen zijn ontworpen voor hergebruik. Ze gaan lang mee én ZO Schoon recyclet ze.

Films


Zo Schoon

ZO ontwikkelt producten die lang meegaan door te zorgen voor hergebruik en daarnaast ook voor minimaal transport. ZO gebruikt alleen middelen die makkelijk biologisch afbreken, met als uitgangspunt dat je met alle producten makkelijk en prettig werkt. De grondstoffen voor de schoonmaakmiddelen en zepen komen voor in de natuur. Want wat de natuur maakt, breekt de natuur ook snel weer af. De producten zijn veilig voor mens, dier en materiaal. Daarom hoeven er geen gevarensymbolen op de verpakking te staan, ook niet op de concentraten. De reinigers worden in Nederland geproduceerd. Zo blijft het transport beperkt. Met ZO ga je verspilling tegen en bespaar je energie en grondstoffen.

Zo Schoon
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Voornaam*: Achternaam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Startpakket - 4-in-1 Keuken, Glas, Alles, Sanitair

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit