Veilig online winkelen

Eco-Logisch hecht veel waarde aan veilig internet. Om deze reden zijn de winkelmandpagina's en de contactpagina waar persoonsgegevens worden ingevuld beveiligd met een SSL verbinding. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Be Commerce.

Be Commerce

Het Be commerce Waarborg is het kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. 

De leden van Thuiswinkel.org worden jaarlijks gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijzen en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met relevante wet- en regelgeving en de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org 

De certificering biedt consumenten 6 zekerheden:

  •  Weten met wie zij zaken doet en hoe zij het bedrijf gemakkelijk kunnen benaderen 
  •  Algemene voorwaarden zijn overeengekomen met de Consumentenbond
  •  Bescherming persoonlijke gegevens
  •  Bedenktijd: 14 dagen
  •  Veilige betaalomgeving
  •  Onafhankelijke klachtenbemiddeling

Ons Thuiswinkelwaarborg certificaat

 

SSL-certificaat

Een certificaat is een programma dat bezoekers van een website de zekerheid geeft dat ze inderdaad te maken te hebben met de website van de organisatie die ze verwachten. Hierdoor kan men niet om de tuin geleid worden. Met behulp van het certificaat wordt een Secure Socket Layer (SSL) verbinding gecreëerd tussen je server en de browser van de bezoeker. Alle informatie die dan verstuurd wordt is daarmee beveiligd middels encryptie en kan niet door derden worden gelezen of veranderd.

Ons SSL-cerificaat Deze privacy policy is opgesteld met inachtneming van de GDPR-regels