Purify Clementine Face Wash - 300 ml

Merk: APoEM

39,95 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
300 ml
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Frankrijk
Land van herkomst: Frankrijk


Bekijk hier meer producten van het merk APoEM
APoEM  logo
Artikelnummer: 8436552302132

Bekijk alles van APoEM >
Bekijk meer: Gezichtsreiniging >

APoEM Purify Clementine Face Wash - 300ml 

Zachte laagschuimende gezichtsreiniger om vervuiling en overtollige olie te verwijderen. Ook ideaal voor het reinigen van huidtypen met puistjes of acne.
 
Het heerlijke citrusaroma reinigt de huid en de poriën diep van giftige stoffen, vervuiling, olie en make-up, zodat de huid er weer zijdezacht uitziet en aanvoelt. De reiniger schuimt mild en reinigt de huid grondig. Verrijkt met aromatherapeutische oliën zoals theeboom en mandarijn.
 
Aromatherapie: mandarijn & tea tree, werken vitaliserend en huidbeschermend.
Fytotherapie: kiwi, sinaasappel & appel werken huidskleur egaliserend, hydraterend, huidversterkend en vooral exfoliërend, voor een vernieuwing van het huidoppervlak.
 
Gebruik: Overdag en 's nachts aanbrengen op een vochtige huid als reinigingsmiddel, inmasseren en grondig afspoelen met lauwwarm water.

Eigenschappen:
  • Veganistisch 
  • 95,98% Natuurlijk (ISO: 16128) 
  • Milieuvriendelijk 
  • Dierproefvrij 
  • Ingrediënten van natuurlijke oorsprong 
  • Glutenvrij 
  • Zwangerschapsvriendelijk +3 maanden 
  • 100% van de ingrediënten zijn gecertificeerd

Productspecificaties Purify Clementine Face Wash - 300 ml

Inhoud NET10.14fl.oz. 300ml.

Ingrediënten (INCI):
water (aqua/eau), glycerin, palmitic acid, stearic acid, lauryl glucoside, sorbitol, disodium cocoamphodiacetate, betaine, actinidia chinensis (kiwi) fruit extract, citrus aurantium dulcis (orange) fruit extract, pyrus malus (apple) fruit extract, lactococcus ferment lysate, arctium majus (burdock) root extract, camellia sinensis (green tea) leaf extract, panax ginseng (asian ginseng) root extract, ginkgo biloba (ginkgo) leaf extract, gluconolactone, citrus reticulata (mandarin orange) extract, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil, coco-betaine, calcium gluconate, lactic acid, hydroxyethylcellulose, potassium sorbate, sodium benzoate, sodium chloride, potassium hydroxide, sodium hydroxide, citric acid, ethylhexylglycerin, phenethyl alcohol, caprylyl glycol, limonene, fragrance (parfum).
 
*100% uit natuurlijke etherische oliën.
100% van de ingrediënten inclusief de conserveringsmiddelen zijn Natrue, Cosmos en Ecocert goedgekeurd.




Andere uitvoeringen

Purify Tea Tree Face Scrub

Uitvoering: Face Scrub
39,95
 
49,95
 

APoEM

APoEM is geboren als een droom, de droom van de oprichtster, om haar meest romantische kant met u te delen. Oprichter van drie technische en hoogstaande cosmeticamerken in Spanje, echtgenote en moeder van 3, Paola heeft een hectisch tempo. Als ze zich moet ontspannen trekt ze zich graag terug in haar burcht om te formules te testen. Dit is haar vluchtventiel. Het idee van APoEM is ontstaan bij het zoeken van producten voor haar familie. Eenvoudige maar effectieve producten voor de tere huid van haar baby's en tienerzonen

APoEM
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Purify Clementine Face Wash - 300 ml

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit