Starter Melk Kefir Korrels

Merk: Kefirko

14,99 per zak incl. btw

Totaal per zak:
1 gram
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Hongarije
Land van herkomst: Hongarije

  • Gas besparend

Bekijk hier meer producten van het merk Kefirko
Kefirko logo
Artikelnummer: 3830063020397

Bekijk alles van Kefirko >
Bekijk meer: DIY Etenswaren >

Kefirko Starter - Melk Kefir Korrels - 1gram

Voor de bereiding van melk kefir heb je een kefirmaker nodig
  • 1 gram biologische melk kefir korrels maakt tot 6 gram verse melkkefirkorrels, die heel lang mee gaan ,om een eerste 600ml melkkefir te bereiden.
  • De houdbaarheid van onze gedehydrateerde melk kefirkorrels is 1 jaar.
  • Op al onze melkkefirkorrels staat een houdbaarheidsdatum.
  • Alle korrels worden geleverd met activerings-/verzorgingsinstructies en een kefirrecept.
 
Wanneer is het ideale moment van de dag om melkkefir te drinken?
Vergeet niet dat melkkefir, net als ander gefermenteerd voedsel, een gezonde toevoeging aan je dieet kan zijn. Het bevat probiotica, goede bacteriën die de spijsvertering en het immuunsysteem bevorderen. Maar net als elk ander voedsel is het belangrijk om melkkefir met mate en als onderdeel van een evenwichtig dieet te consumeren.
 
Terwijl sommige mensen het liever als onderdeel van hun ontbijt eten, kunnen anderen het als tussendoortje of als maaltijd later op de dag nuttigen. Het optimale moment om melkkefir te nemen is uiteindelijk wanneer je er zin in hebt en wanneer het past in je dagelijkse schema.
 
Is het beter om het zonder voedsel te nuttigen?
Sommige mensen voelen zich energieker en frisser als ze het 's ochtends als eerste op een lege maag drinken, terwijl het voor andere mensen moeilijk kan zijn om dat te doen.
In het algemeen is het cruciaal om naar je lichaam te luisteren en de momenten van de dag te kiezen die bij je passen. Sommige mensen ontdekken misschien dat ze zich beter voelen als ze melkkefir eerder op de dag bij het ontbijt drinken, terwijl anderen het liever als een op zichzelf staande drank drinken, bijvoorbeeld na het sporten.
 
Melkkefir drinken vlak voor het slapen gaan
Er is geen hard bewijs dat het drinken van melkkefir voor het slapen gaan slecht voor je is. Het is wel belangrijk om na te gaan hoe het je slaap kan beïnvloeden. Sommige mensen vinden dat zuivelproducten vlak voor het slapen gaan darmklachten kunnen veroorzaken of hun slaap kunnen verstoren, terwijl anderen geen negatieve effecten ondervinden.

In het algemeen is het een goed idee om veel voedsel of vloeistoffen vlak voor het slapengaan te vermijden. Als u besluit melkkefir te drinken voor het slapengaan, is het een goed idee om langzaam te beginnen en te kijken hoe uw lichaam reageert. Als u merkt dat het geen invloed heeft op uw slaap of spijsvertering, kunt u het wellicht opnemen in uw ritueel voor het slapen gaan.
 
Tot slot kunnen we niet beweren dat een bepaald moment van de dag het beste is om melkkefir te drinken. Als u niet zeker weet welke optie het beste voor u is, kunt u proberen melkkefir op verschillende momenten van de dag te drinken om te zien welke keuze voor u ideaal is.

Productspecificaties Starter Melk Kefir Korrels

ENGLISH-KEFIR-MAKER-USER-MANUAL2.pdf

Films


Kefirko

Met de Kefirko all in one glazen pot wordt het maken van kefir en kombucha een fluitje van een cent. Het idee is ontstaan omdat het maken van kefir en kombucha thuis best een gedoe kan zijn en veel tijd kost. Niet iets wat je graag ieder dag wilt doen. Daarom hebben ze een 'all in one' glazen pot ontworpen waarmee je het hele fermentatieproces van kefir of kombucha kan doen. Dus geen gedoe meer met aparte glazen, zeefjes en maatbekers.

Kefirko
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Algemene vraag


Mijn korrels waren bij aankomst geen korrels. Het was allemaal aan elkaar geplakt. Ik ben er nu wel mee bezig, maar weet niet of de kefir het gaat doen met aan elkaar geplakte korrels. Ik kreeg ze niet van elkaar.

Lucie Groenevelt
Reactie

Ik denk dat het wel 'normaal' werkt, maar ik ben het met je eens dat het er gek uit ziet. Ik ga er mee aan de slag!

Eco

Starter Melk Kefir Korrels

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit