Kinderboek - Wonderwel, welkom in het huis van de toekomst

Merk: Wonderwel

16,95 per stuk incl. btw
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 3 werkdagen


PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Bekijk hier meer producten van het merk Wonderwel
Wonderwel logo
Artikelnummer: 9789082038125

Bekijk alles van Wonderwel >
Bekijk meer: Cadeauideeën >

Wonderwel – welkom in het huis van de toekomst
Hoe komt er water uit mijn kraan en elektriciteit uit mijn stopcontacten? Waar gaat mijn vuilniszak naartoe nadat ik hem weggooi? En waar eindigt het riool? En hoe gaan we dat in de toekomst duurzaam doen? Wonderwel stelt vragen en zoekt antwoorden. Het laat zien dat natuur en techniek hand in hand gaan bij de werking van huiselijke voorzieningen. Dat ze mogelijk zijn door een paar wonderlijke natuurwetten, die al zo oud zijn als de aarde zelf.
 
In samenwerking met de Vakschool Technische installaties heeft Wonderwel het boek volledig vernieuwd. Naast de verwondering over hoe onze basisvoorzieningen werken, gaat het nu ook over hoe deze voorzieningen er in de toekomst uit gaan zien. In het ‘huis van de toekomst’ worden allerlei duurzame technieken op speelse wijze inzichtelijk gemaakt. Zo worden jongeren al vroeg betrokken bij de energietransitie die komen gaat.

Dit boek gaat dus over jouw eigen drinkwater, riolering, elektriciteit, mobiele telefoon, voedsel, aardgas en afval. Want dit is allemaal bij jou in huis te vinden. Je hebt er dagelijks mee te maken en het lijkt allemaal heel gewoon, maar achter die gewone dingen zit een verhaal. Een wonderbaarlijk verhaal over natuurkrachten en slimme techniek. In dit boek leer je dat jouw glaasje water eigenlijk middeleeuws regenwater is. Je maakt kennis met bacterien die dol zijn op drollen, en afval verteren in compost. Je leest wat draaiende magneten te maken hebben met jouw stopcontact. En je ontdekt nog dat... Nee, stop. Dat ontdek je zelf wel als je verder leest. Maar wacht daar nog even mee, sta eerst even stil bij wat je al weet. 


Wonderwel

Wonderwel – welkom in het huis van de toekomst Hoe komt er water uit mijn kraan en elektriciteit uit mijn stopcontacten? Waar gaat mijn vuilniszak naartoe nadat ik hem weggooi? En waar eindigt het riool? En hoe gaan we dat in de toekomst duurzaam doen? Wonderwel stelt vragen en zoekt antwoorden. Het laat zien dat natuur en techniek hand in hand gaan bij de werking van huiselijke voorzieningen. Dat ze mogelijk zijn door een paar wonderlijke natuurwetten, die al zo oud zijn als de aarde zelf. In samenwerking met de Vakschool Technische installaties heeft Wonderwel het boek volledig vernieuwd. Naast de verwondering over hoe onze basisvoorzieningen werken, gaat het nu ook over hoe deze voorzieningen er in de toekomst uit gaan zien. In het ‘huis van de toekomst’ worden allerlei duurzame technieken op speelse wijze inzichtelijk gemaakt. Zo worden jongeren al vroeg betrokken bij de energietransitie die komen gaat.

Wonderwel
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Heel Goed


Maakt kinderen en volwassenen meer bewust van de impact van bepaald gedrag op het milieu. Leuke proefjes die meer inzicht geven in verbruik van bijvoorbeeld water of elektriciteit.

Marieke

Kinderboek - Wonderwel, welkom in het huis van de toekomst

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit