Vegan Melk Keukenmachine

Merk: Espressions

149,- per stuk incl. btw
Aantal
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Australie
Land van herkomst: Australie

Bekijk hier meer producten van het merk Espressions
Espressions logo
Artikelnummer: 8756571119109

Bekijk alles van Espressions >
Bekijk meer: Keukenapparatuur >

De éérste keukenmachine waarmee je in eigen keuken verse soja-, amandelmelk en zelfs soepen en rijstpastas bereidt. Ideaal wanneer je wilt starten met een volledig plantaardig dieet of wanneer je lactose intolerant bent. Volledig plantaardig leven is een steeds groter wordende trend en kan perfect wanneer je je voedingsstoffen uit andere producten haalt. Zo is soja dé bron voor een evenwichtig eiwittenpalet, haal je je ijzer simpelweg uit volkorenproducten en donkere bladgroenten, zorgen noten en zaden voor voldoende omega 3 en zijn veel vleesvervangers verrijkt met de belangrijke vitamine B12. Een goed compromis!
 
Wist je trouwens dat sojamelk al veertig jaar de populairste zuivelvervanger is! Het bevat ook nog eens heel weinig calorieën, zit vol proteïnen en is gemakkelijk zelf te bereiden. Ook amandelmelk maak je eenvoudig zelf met de ‘’Soya Milk Maker and More’’, deze drank bevat veel enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Doordat je hem zelf maakt, bepaal je hoe zoet hij wordt. Probeer ook eens rijstmelk, licht verteerbaar, boordevol vezels en cholesterolvrij! Liever een wat romigere melk? Ga dan voor de kokosmelk, vol magnesium en ijzer, heerlijk verfrissend!
 
De ‘’Soya Milk Maker and More’’ van Espressions is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en beschikt over een geïsoleerde dubbelwandige kan met inhoud van 1,3 liter.

Experimenteer zelf met recepten of gebruik een van de maar liefst negen voorgeprogrammeerde functies die de ‘’Soya Milk Maker and More’’ rijk is: sojamelk, amandelmelk, fijne soep, snelle sojamelk, granenmelk, pap, smoothie, notenmelk en rijstpasta.
  • Gemakkelijk te bedienen keuzemenu. Inhoud: 1,1 tot 1,3 liter. 2 tot 4 personen.
  • Vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Geïsoleerde dubbelwandige kan. Duidelijk afleesbaar LCD scherm met timer, temperatuurindicatie en functieweergave.
  • Zeer gemakkelijk te reinigen.

Productspecificaties Vegan Melk Keukenmachine

  • Afmetingen (H x B x D) 27 x 23 x 21 cm
  • Gewicht 2,6 kg
  • Vermogen 1.400 Watt
  • EAN Code 8756571119109


Espressions

Espressions of australia, designed for food Duurzaamheid, topkwaliteit en een optimaal gebruiksgemak. Dit zijn de belangrijkste kenmerken van de keukenapparaten van Espressions of Australia. Ontwikkeld voor zowel de professionele gebruiker als de veeleisende hobby kok. Omdat goed gereedschap nu eenmaal het halve werk is. De robuuste no nonsens keukenapparaten zijn dan ook regelmatig te zien in de populaire kookprogramma’s Master Chef Australia en Junior Master Chef Australia. In Australië verkrijgbaar onder het merk Sunbeam en in Europa onder het merk Espressions.

Espressions
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Heel Goed


Deze melk maker is zijn hals dubbel waard, hij is dan wel dubbel zo duur als de goedkope maar hij blend echt heel veel fijner waardoor je echt melk krijgt die naar mijn mening beter is qua structuur/textuur dan oatly, en de smaak is ook beter, voller. Enige tip, de grains modus voor haver kookt de haver in de standaard instelling, dat is niet handig want dan gaan de gluten kapot en krijg je slijmerig pap als resultaat, max 70 graden is de rondgaande mening. Als je eerst de temp button klikt en warm ipv boil kiest en daarna de grains mode gaat hij niet koken. Handiger als dit vanzelf zou zijn, als de fabrikant dit leest.. Verder heel handig dat de mesjes aan het uithaalbare binnendeel zitten en daardoor makkelijk schoon te maken zijn, niet dat gepruts met de mesjes onder in de blender.. en de grootte van 1.5 liter is fijn. Kortom echt de prijs waard deze melk maker!

Roberto
Heel Goed


Makkelijk te bedienen, geen pulp restanten, warm of heet modus en timer. Wel zo nu en dan wat lawaaierig.

Kees
Algemene vraag


Ik ben erg benieuwd naar de reactie op de vraag van Christa. Is er verschil tussen een goede blender en deze machine? Want ik begrijp dat hij de pulp niet scheidt van de melk.

Hilde
Algemene vraag

Een blender is meestal ontworpen voor het mengen van ingrediënten, zoals het maken van smoothies, sauzen en soepen. Het kan ook worden gebruikt om plantaardige melk te maken, maar het scheidt de pulp niet automatisch van de melk. De Espressions Vegan Melk Keukenmachine is specifiek ontworpen voor het bereiden van plantaardige melk. Het heeft voorgeprogrammeerde functies voor verschillende soorten melk, waaronder sojamelk, amandelmelk en rijstmelk. Het scheidt de pulp niet, maar het resultaat is een gladde, zelfgemaakte melk. Groet,Eco


Heel Goed


Geweldig voor sojamelk! In andere machines mag je vaak maar een half kopje sojabonen op een liter water doen. Ik hou van een volle romige sojamelk, dat kan met dit apparaat juist heel goed. Met deze sojamelk maker moet je nog een zeef of notenzak gebruiken als het klaar is, maar dat is het meer dan waard. Ik had m voor een vriendin gekocht, maar ik wil er nu zelf ook een.

Ina
Heel Goed

Bedankt voor je positieve feedback! :) Groet, Eco


Algemene vraag


Is er mixerfuctie in het toestel.

Claessens pierre
Reactie

Nee, helaas niet.

Eco

Heel Goed


Goedemorgen, ik zou graag weten of deze machine de pulp van het toegevoegde product opvangt in een filter of dat ik de melk zelf moet zeven. Groet Christa

Christa
Algemene vraag


Hoe werkt de machine precies? Ik zou graag amandelmelk maken. Is er een bak waar pulp op wordt gevangen of moet de melk nog gefilterd worden. Is het apparaat gemakkelijk schoon te maken. Alvast bedankt voor jullie reactie. Groet Christa

Christa

Vegan Melk Keukenmachine

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit