Soda maker - Toby - Black

Merk: Mysoda

139,- 97,30 per stuk incl. btw
Aanbieding: 30% Korting
Aantal
Maak een keuze
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Verenigde staten
Land van herkomst: Verenigde staten

  • Plasticvrij

Bekijk hier meer producten van het merk Mysoda
Mysoda logo
Artikelnummer: 6430052009876

Bekijk alles van Mysoda >
Bekijk meer: Keukenapparatuur >

Maak kennis met de Mysoda Toby: het ultieme meesterwerk van de circulaire economie. De behuizing van het apparaat bestaat uit duurzaam, op hout gebaseerd biocomposiet dat is gemaakt van bijna 100% hernieuwbare grondstoffen. Met de Scandinavische MySoda Toby maak je op een milieuvriendelijke manier je eigen bruiswater. Het apparaat creëert namelijk bubbels in jouw kraanwater. De meegeleverde fles vul je met water en klik je in het apparaat, vervolgens druk je op de knop en krijg je bruiswater. De MySoda heeft geen stroom nodig, zodat je hem kan plaatsen waar je maar wilt. De meegeleverde fles is herbruikbaar. Zo verbruik je nog minder plastic. Je krijgt er een CO2 cilinder bij. Hiermee maak je tot wel 60 liter bruiswater.

Het grote pluspunt van de Tony ten opzichte van de Woody is dat deze geschikt is voor zeer koud water. Hij is dan ook voorzien met een antivries mondstuk. 
 
De elegante Toby is er in drie verschillende kleuren die allemaal een unieke afwerking hebben met subtiel zichtbare houtvezels.

Gemakkelijk te bedienen
Hoe maak je dat sprankelende water dan? Simpelweg door de fles in de sodamaker te klikken, en op de knop te drukken, MySoda doet de rest. Je water is nu sprankelender dan ooit. MySoda heeft geen elektriciteit nodig en is stil in gebruik.

CO2 gas cilinder
Het apparaat werkt op een CO2 gas cilinder, deze wordt standaard meegeleverd met het apparaat. Alle verkrijgbare CO2 gas cilinders passen op dit bruiswatertoestel. MySoda-gasflessen bevatten alleen pure food-grade C02 en onze cilinders worden in onze eigen fabriek in Comines gevuld met milieuvriendelijke windenergie om de transport emissies te minimaliseren.
 
Wist je dat één CO2-cilinder tot wel 60 liter bruisend water maakt? Laat de plastic flessen in de supermarkt liggen en begin thuis zelf met het maken van je favoriete drankjes. MySoda-cilinders zijn volledig compatibel met alle bruiswatermakers van verschillende fabrikanten. We recyclen de cilinders graag en vullen ze keer op keer met MySoda C02. De levenscyclus van een cilinder is 40 jaar!
 
Specificaties:
  • Afmetingen (lxbxh): 15 x 15 x 30 cm
  • Heeft geen snoer en past daardoor overal in je keuken
  • Inclusief cilinder, deze is goed voor 60 liter bruiswater
  • Inclusief twee herbruikbare flessen van 1 liter (let op deze zijn niet vaatwasbestendig)
  • Stil in gebruik
  • Niet elektrisch
  • Verbruik minder plastic door zelf je bruiswater te maken
  • Op het bruiswatertoestel passen standaard CO2 gas cilinders (ook van andere bruiswatermerken)
  • 2 jaar garantie

Wat zit er in de doos?
  • 1x Toby bruiswatertoestel
  • 1x herbruikbare C02 cilinder C02 (goed voor 60 liter)
  • 2x herbruikbare waterfles van 1 liter
 

Milieu-informatie over Soda maker - Toby - Black

Waarom op hout gebaseerd biocomposiet?
Het idee ontstond toen MySoda besloot om een nieuwe reeks bruiswatermakers te maken. Een prachtig uiterlijk was een van de doelstellingen van het project, maar net zo belangrijk was dat zij hun ecologische voetafdruk wilden verbeteren. Er is zelfs besloten dat MySoda koploper moet worden in de productie van duurzamere huishoudelijke apparaten! Zelf thuis bruiswater en frisdrank maken heeft veel milieuvriendelijke voordelen, maar ze wilden meer doen. Na beoordeling van verschillende materialen was biocomposiet op houtbasis duidelijk de beste optie voor Mysoda. Lees hier verder waarom dit zo milieuvriendelijk is.

Geen nood om bomen te kappen
Er zijn verschillende soorten biocomposieten op de markt. Laten we het hebben over degene die is gebruikt voor MySoda. Het heet UPM Formi EcoAce en is gemaakt door UPM – The biofore company. Dit biocomposiet wordt geproduceerd door de residuen van hout en pulpindustrie te gebruiken. Door residuen te gebruiken hoeven er geen bomen te worden gekapt om het materiaal te produceren. Formi EcoAce heeft twee hoofdcomponenten. Ongeveer 60% bestaat uit bioplastic op basis van ruwe tallolie, dat een residu is van het pulp vervaardigingsproces. En ongeveer 40% bestaat uit houtsnippers ingezameld binnen de houtverwerkende industrie. Biocomposiet is in feite een combinatie van deze twee volledig hernieuwbare ingrediënten.
 
Een duurzaam alternatief
In tegenstelling tot biomaterialen op basis van gewassen, is dit biocomposiet niet schadelijk voor de voedselproductieketen. Het hout dat aan het begin van de productieketen wordt gebruikt, is altijd afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. De productie van ruwe tallolie is gecertificeerd door een derde, wat de duurzaamheid van het materiaal garandeert.
 
Dat vormt de basis van UPM Formi EcoAce biocomposiet. Volgens MySoda is dat een ideale vervanging voor fossiele plastics. Zij gebruiken het om duurzamere bruiswatermakers te produceren. Laten we hopen dat andere fabrikanten van huishoudelijke apparaten zullen volgen.
 

Films




Andere uitvoeringen

97,30 per stuk
€ 139,-

Mysoda

Mysoda heeft de ambitie om drinkgewoonten slimmer, smakelijker en milieuvriendelijker te maken. Het is dan ook de meest milieuvriendelijke manier om van bruisend water te genieten. In plaats van fossiel plastic, zijn onze bruiswatermakers gemaakt van bijna 100% hernieuwbaar biocomposiet, een ecologisch en innovatief alternatief voor fossiel plastic. Dit is een op hout gebaseerd en hernieuwbaar materiaal dat werkt als plastic, maar eigenlijk is gemaakt van residuen uit de bosbouw. Daarnaast worden de CO2-cilinders in Comines gevuld met windenergie om zo de transport emissies te minimaliseren.

Mysoda
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Soda maker - Toby - Black

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit