Bodylotion - No Planet B - 250ml

Merk: Visign Nature

14,95 per fles incl. btw

Totaal per fles:
250 ml
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Allergy.png Cruelty Free-4.png Vegan-society-eco.png keurmerken_glutenvrij.jpg

  • Dierproefvrij

Bekijk hier meer producten van het merk Visign Nature
Visign Nature logo
Artikelnummer: 8717801053907

Bekijk alles van Visign Nature >
Bekijk meer: Bodylotion & Olie >

Bodylotion - There's No Planet B - Visign Nature

De bodylotion There’s No Planet B heeft een krachtige geur, geschikt voor mensen met levenslust en passie. De lotion ruikt fris, complex en kruidig. Met geuren van limoen, sandelhout en waterlelie. Deze voedende bodylotion is geschikt voor ieder huidtype. De lotion bevat de ingrediënten sheaboter en glycerine, die de huid hydrateren, voeden en beschermen tegen uitdroging.

Je gebruikt de bodylotion na het douchen of wanneer je huid droog aanvoelt. Pomp de gewenste hoeveelheid lotion in je hand en breng het aan op je huid. De lotion heeft een lichte textuur en trekt snel in.

Is het product op? Vernieuw het dan eenvoudig met een navulverpakking.

SANDALWOOD
Sandelhout komt van de Santalum-albumboom. Hoewel sandelhout een houtsoort is, heeft het geen typische houtachtige geur. Sandelhout is exotisch, zoet en warm. Het voegt veel rijkdom toe aan de basis van There's No Planet B.
 
WATER LILY
De waterlelie is een prachtige vijverplant die bloeit in de lente- en zomermaanden. De waterlelie heeft een frisse, zachte aquatische bloemengeur. Het voegt een delicate zoet-bloemige geur toe aan het hart van There's no planet B.
 
LIME
Omdat het een zure citrusvrucht is, voegt limoen een lichte en zure frisheid toe aan de top van de There's No Planet B-lijn, waardoor een uitbarsting van energie ontstaat.

Productspecificaties Bodylotion - No Planet B - 250ml

De bodylotion is allergeenvriendelijk en geschikt voor alle huidtypes. In de ingrediëntenlijst vind je geen gluten, parabenen, siliconen, minerale oliën, ftalaten, peg-verbindingen, sulfaten en ethanolamine MEA/TEA/DEA.

Ingrediënten: Aqua, ethylhexyl stearate, cetearyl alcohol, glycerin, glyceryl stearate, phenoxyethanol, parfum, cetearyl glucoside, xanthan gum, helianthus annuus seed oil, tocopherol, butyrospermum parkii butter, ethylhexylglycerin, coumarin, citric acid, alpha-isomethyl ionone, linalool, pterocarpus santalinus wood extract

Milieu-informatie over Bodylotion - No Planet B - 250ml

De fles van de bodylotion is gemaakt van plantaardig suikerriet en is na gebruik 100% recyclebaar. Momenteel is suikerriet het meest duurzame alternatief voor gewoon plastic. Nadat het sap uit de plant is gehaald, wordt de pulp die overblijft omgezet in een plantaardige fles. De productie van suikerrietverpakkingen zijn koolstofneutraal. Dit betekent dat het niet bijdraagt aan de uitstoot van broeikasgassen. De suikerrietplant haalt tijdens zijn groei zelfs CO₂ uit de lucht!




Andere uitvoeringen

Bodylotion Refill - No Planet B - 250 ML

Uitvoering: Bodylotion No Planet B - Refill
13,95
 

Visign Nature

Bij Visign draait alles om visie en design. Visign inspireert jou om een planeetvriendelijke levensstijl te omarmen met trendy producten. De missie? Het aanbieden van duurzame, huidvriendelijke, vegan en dierproefvrije producten. De naam Visign zegt het al: het is een combinatie van visie met een vleugje stijlvol design. Laat je inspireren en kies voor een bewuste levensstijl zonder concessies te doen aan je persoonlijke stijl!

Visign Nature
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Bodylotion - No Planet B - 250ml

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit