Nanostopper - Extra Stoppers - Set van 6

Merk: Airtender

9,99 per set incl. btw

Totaal per set:
6 st.
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Bekijk hier meer producten van het merk Airtender
Airtender logo
Artikelnummer: 8720165994304

Bekijk alles van Airtender >
Bekijk meer: DIY Etenswaren >

Extra Nanostoppers Set van Airtender

Breid jouw Airtender vacuümset uit met 6 extra stoppers voor potten en flessen. Deze Nanostoppers zijn te gebruiken met zowel de elektrische Airtender als de Airtender vacuüm handpomp (6x Nanostopper).

Vacumeer nog meer flessen en potten. Minimaliseer voedsel-, verpakkings-, tijd- en smaakverspilling.
  • Nanostopper met vacuümindicator
  • Herbruikbaar en vaatwasserbestendig
  • BPA & BPS free
  • Werkt ook met de elektrische Airtender

Productspecificaties Nanostopper - Extra Stoppers - Set van 6

  • Set van 6 extra Nanostoppers
  • Te gebruiken met de elektrische of de handmatige Airtender pomp

Milieu-informatie over Nanostopper - Extra Stoppers - Set van 6

Airtender 
De producten van Airtender zijn duurzaam omdat ze ontworpen zijn met aandacht voor milieueffecten en een lange levensduur. Airtender streeft ernaar om duurzame materialen te gebruiken bij de productie van hun producten, waardoor ze minder belastend zijn voor het milieu. Bovendien moedigt Airtender recycling en hergebruik aan, waardoor afval wordt verminderd en grondstoffen worden geconserveerd. Door te kiezen voor de duurzame producten van Airtender kunnen consumenten een positieve bijdrage leveren aan het behoud van het milieu en de overgang naar een meer duurzame samenleving ondersteunen.


Airtender

Net als de elementen "aarde" (ingrediënten), "vuur" (warmtebronnen) en water, speelt lucht een vitale rol in de creatie en het behoud van smaken in voedsel en dranken. Dat belangrijke element is echter niet zomaar voorhanden in de keuken en kan daarom niet ten volle worden benut. Tot dit moment. Met Airtender is lucht en vacuüm direct beschikbaar, zodat u kunt bereiden, bewaren en genieten zoals u dat nog nooit eerder heeft gedaan. Een nieuwe wereld van smaak en creativiteit is hiermee geopend voor de liefhebber van eten en drinken. We ontwikkelen voortdurend nieuwe technieken en breiden de toepassingen van lucht hiermee uit. Gelijktijdig ontwikkelen we nieuwe recepten, om u te helpen genieten zoals u dat nog nooit eerder heeft gedaan. Samen met chef-koks, sommeliers & bartenders die de kracht van lucht gebruiken om elke dag weer magie te creëren. Nu is de tijd om aan te sluiten bij deze beweging.

Airtender
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Nanostopper - Extra Stoppers - Set van 6

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit